23948sdkhjf

Ny chef-duo hos Louis Nielsen i Waves

Troels Forman og Dennis Nedergaard skal fremover stå i spidsen for Louis Nielsen butikken i Waves i Hundige.
Optikerkæden Louis Nielsen har udnævnt chefoptiker Troels Forman og retailchef Dennis Nedergaard til partnere. De bliver samtidig medejere af butikken i Waves, som de fremover skal drive sammen.

Chefoptiker Troels Forman er ikke et nyt ansigt i butikken. Han har nemlig været ansat der siden sommeren 2013.

- Mange kender mig allerede fra butikken, hvor jeg er meget glad for at være. Derfor er det også helt perfekt, at jeg nu bliver partner og medejer af butikken, siger Troels For-man, der har været i Louis Nielsen siden 2010 og har arbejdet i butikkerne på Amager, Østerbro og i Ballerup, før han kom til butikken i Waves.

Hans kompagnon, retailchef Dennis Nedergaard, er til gengæld et relativt nyt ansigt i Louis Nielsen, hvor han har været under oplæring de seneste par måneder. Dennis Nedergaard kommer fra telebranchen, hvor han senest har været distriktschef i Tele-nor i København og på Sydsjælland med ansvar for 16 butikker og cirka 80 medarbejdere.

- I den forbindelse har jeg også arbejdet med butikkerne i Hundige og Ishøj, så jeg kender området ret godt. Sydkysten er generelt et rigtig godt opland, så jeg glæder mig meget til sammen med Troels at videreudvikle Louis Nielsen-butikken, siger Dennis Nedergaard.

Flere medarbejdere
Det er en butik med fuld fart på, som Troels Forman og Dennis Nedergaard nu overtager det daglige ansvar for. Fra omkring oktober til nu har butikken haft en fremgang i antallet af kunder på 30-40 procent.

- Det er vi naturligvis meget glade og taknemmelige for, men fremgangen har også gjort det klart for os, at vi skal have ansat flere medarbejdere, så vi kan følge med og få mere tid til den enkelte kunde, siger Dennis Nedergaard.

Han tilføjer, at der derfor netop er blevet ansat en ny elev, og til januar bliver der ansat endnu en optikerassistent.

- Og det er faktisk allerede blevet bemærket af kunder, som har ladet en venlig bemærkning falde om det. Det er vi glade for, for udover gode priser vil Troels og jeg stå for at levere en virkelig god kundeservice, siger Dennis Nedergaard.

Reception
Troels Forman og Dennis Nedergaard markerer deres overtagelse af Louis Nielsen-butikken med en festlig dag fredag 28. november.

- Her byder vi dagen igennem på lidt mad og drikke til kunderne og alle, som har lyst til at kigge forbi og hilse på os. Samtidig vil der naturligvis være nogle ekstra gode tilbud, siger Troels Forman, og tilføjer med et smil:

- Og det endda ekstra længe, for der er aftenåbent i Waves, så festen fortsætter helt til kl. 22.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062