23948sdkhjf

Nyt om navne: Fra fisk til briller

Henriette Pedersen, Hjørring, er blevet ansat i en nyoprettet stilling som executive assistant i optikerkæden Louis Nielsen.
Henriette Pedersen kommer fra en stilling som direktionssekretær i fiskevirksomheden Skagerrak Group og skifter således laks og sild ud med briller og kontaktlinser.

I Louis Nielsen bliver Henriette Pedersens primære opgave at assistere administrerende direktør Mads Nygaard og virksomhedens øvrige ledelse på support kontoret i Aalborg med en lang række administrative opgaver, og dermed minder jobbet langt hen ad vejen om hendes tidligere job.

Henriette Pedersen, som privat bor i Hjørring med sin familie, er oprindeligt uddannet som kontor- og revisorassistent. Hun har tidligere i karrieren også arbejdet i rejsebranchen, hvor DTF Travel, som dengang lå i Hjørring, havde hende ansat i mere end 17 år.

- Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer i Louis Nielsen, som i mine øjne er en af de mest spændende og mest fremgangsrige virksomheder gennem de seneste år, siger Henriette Pedersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188