23948sdkhjf

123lagersalg: 10 butikker i 2015

Sofakæden vil over de kommende ti måneder fordoble antallet af butikker. Den sjette butik er netop åbnet.
123lagersalg slog i den forgangne weekend dørene op for sin sjette butik, der har fået adresse på Krondrevet 1 i Vordingborg. Hensigten er at aflaste butikken i Ringsted og samtidig komme tættere på kunderne i Sydsjælland.

123lagersalg har siden starten i 2010 haft en ambition om at blive landsdækkende, og ifølge indehaver Henning Klausen er det nu besluttet, at kæden vil udvide med en ny afdeling hver anden måned over de næste ti måneder. Dermed vil 123lagersalg kunne slå dørene op for sin tiende butik i august 2015.

- Vi kan på nuværende tidspunkt tilbyde 60 forskellige sofamodeller og med 200 forskellige materialer. Konceptet er meget populært, og vi leverer allerede nu 70-90 sofaer i gennemsnit pr. uge i Danmark. Udover sofaer er vi i gang med at udvikle stuesystemer samt sengemiljøer, fortæller han.

Ifølge Henning Klausen er virksomhedens omkostningsstruktur en anden årsag til den positive udvikling. Butikkerne opvarmes ikke, og det sikrer en månedlig besparelse på 10-20.000 kr. pr. butik. Samtidig indrettes butikkerne ofte i ejendommen, der har svært ved at blive besat eller i udkantsområder, og det sikrer en lav husleje. Endelig holdes åbningstiden nede på 27 timer om ugen, og virksomheden kan dermed nøjes med en enkelt ansat pr. butik.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094