23948sdkhjf

En tøjbutik - i kanten af skoven

46-årig pige fra Strandby ved Frederikshavn har åbnet sin egen netbutik.
Selvom man bor i udkanten, ikke i vandkanten, men i skovkanten, kan man godt åbne en tøjbutik. Ikke en butik med en dør og udstillingsvinduer, men en webshop.

Det har Annette Pedersen, der er 46 år og bor på Egerisvej 11 ved Strandby, gjort. Acorns.dk kalder hun sin internetbutik.

Da reklamebureauet Corbiz for mere end halvandet år siden måtte lukke, var Annette Pedersen en af dem, der pludselig blev arbejdsløs - efter 23 år i firmaet, hvor hun begyndte som elev. Som grafiker løste hun både større og mindre grafiske opgaver.

I mange år har hun haft en glædende interesse for tøj og tilbehør.

Har sin egen blog
- For fire år siden begyndte jeg at blogge. Jeg driver bloggen inspire-me-today.dk, der er en livsstilsblog med fokus på lækre billeder af mit liv her i den nordjyske natur.

Bloggen om tøj, natur og mad har mange trofaste læsere. Flere end 1.000 nysgerrige kvinder besøger dagligt bloggen, som sidste år rundede en million besøgende.

- Læserne er fra hele Skandinavien, og jeg henvender mig især til kvinder på min egen alder, fortæller Anette Pedersen.

Via sin blog fik Annette Pedersen øjnene op for netshopping og fandt, at det måske kunne være en ny levevej.

Acorns.dk breder sig
- Jeg arbejder hårdt på, at acorns.dk bliver kendt. Jeg breder mig på alle medier, og jeg synes, at det går godt. Jeg sælger da noget hver dag, konstaterer hun.

- Shoppens filosofi er at gøre det nemt for kunderne. Vi udvælger omhyggeligt vores brands, og håndplukker styles fra de forskellige kollektioner. Det gør det nemt at vælge, nemt at bruge og nemt at kombinere - også med det man i forvejen har i sin garderobe, vurderer Annette Pedersen.

Shoppen byder på et udvalg af både kendte og helt nye mærkevarer. Blandt andet det svenske mærke Odd Molly, som en del kvinder i Frederikshavn og omegn har savnet i lang tid. Og som den første shop i Danmark fører Acorns.dk også det nye italiensk designermærke, Ottod’ame. Desuden finder man et stort udvalg af de udsøgte tørklæder og unikke smykker fra den aalborgensiske designer By Birdie.

Behageligt og smart
- Jeg elsker tøj. Jeg elsker at kombinere det - og finde noget der både er behageligt at have på - men også ser smart og lækkert ud. Og så kan jeg slet ikke lade være med at fotografere og iscenesætte, siger Annette Pedersen, der lige har sendt det første inspirationsmagasin i luften.

- Det er en slags modeshow på nettet, om man vil. Masser af billeder med tøjkombinationer på tværs af mærkerne. Og magasinet er på den måde det eneste af sin slags i Danmark, understreger hun.

Du kan også hente selv
Acorns.dk anvender alle medier for at gøre det nemt, enkelt og inspirerende for kunderne. Lookboks på shoppen, masser af aktiviteter på Facebook og mulighed for at shoppe direkte fra Facebook. Og så har de lokale kunder allerede fundet ud af, at de selv kan afhente varerne - også julegaverne - direkte hos Acorns.dk.

Ellers kan acorns.dk selvfølgelig sende til hele verden.

Men hvorfor lige navnet acorns.dk? Hertil siger Annette Pedersen:

- Acorns betyder agern. Agern er helt unikke og rummer en stor styrke, de er smukke og et markant symbol, som man kan huske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078