23948sdkhjf

Dansker indtræder i Ikeas bestyrelse

På den kommende ordinære generalforsamling (AGM) i januar vil Lone Fønss Shrøder blive foreslået som nyt medlem af bestyrelsen for Ikea Groups moderselskab.
Lone Fønss Schrøder er tidligere Senior Vice President for A.P. Møller-Mærsk og er udvalgt på baggrund af sin omfattende viden og kompetence inden for logistik, der er et centralt område for Ikea. Hun er også tidligere administrerende direktør for svenske Wallenius Lines.

- Ikea har en decentral tankegang, er tæt på kunderne. De har en grundholdning om "at det meste er endnu ugjort – vidunderlige fremtid” og deres måde at arbejde med bæredygtighed på, er meget inspirerende. Jeg er begejstret og beæret over at komme til at arbejde med Ikeas organisation og bidrage til den globale ekspansion, siger Lone Fønss Schrøder.

Lone Fønss Schrøder har endvidere stor international erfaring på tværs af et bredt spektrum af globale industrier – erfaring som kan være nyttig i forbindelse med Ikea Groups videre ekspansion. Hun er medejer af en række digitale finansielle teknologi ventures og er Seniorrådgiver for Credit Suisse. Hun er også næstformand for Saxo Bank og i bestyrelsen for Schneider Electric og Volvo Car Corporation AB.

Ikeas moderselskab hedder INGKA Holding B.V. og er ejet af hollandske Stichting INGKA Foundation.
Læs mere om: Ikea
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094