23948sdkhjf

Ikea Danmark udbetaler loyalitetskroner

Ikea Danmark udbetaler knap 19.000 kr. til hver medarbejder, der har været i møbelkæden i mere end fem år, som tak for godt og loyalt arbejde. I alt uddeles 200 mio. euro på verdensplan.
Ikea Group offentliggør i dag det globale beløb, der i år udbetales til medarbejdernes pensionsopsparinger. I alt udbetales 200 mio. euro til medarbejderne i et loyalitetsprogram med det sigende svenske navn ’Tack’. I Danmark modtager Ikea medarbejdere, der har været ansat i mere end fem år knap 19.000 kr. hver til deres pensionsopsparing.

- Loyalitetsprogrammet er inspireret af Ingvar Kamprads ønske om at dele Ikeass succes med vores medarbejdere. Med programmet vil vi gerne vise medarbejderne vores taknemmelighed og påskønnelse af deres loyalitet og bidrag til Ikeas succes. Alle, der arbejder i Ikea, er vigtige for vores fortsatte vækst, uanset hvilken stilling de har, siger Dennis Balslev, administrerende direktør i Ikea Danmark.

Alle berettigede fuldtidsmedarbejdere i Danmark får det samme beløb uanset afdeling, stilling og lønniveau.

- Vi kan nu fejre den første årlige udbetaling til vores medarbejdere, og det er med stor glæde, at jeg kan fortælle, at en fuldtidsmedarbejder i Danmark med fem års anciennitet eller mere i år får udbetalt 18.936 kr. til deres pensionsopsparing, fortæller Dennis Balslev.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078