23948sdkhjf

Nyt andeslagteri i Struer

Anpartsselskabet Dansk And rykker ind i det tidligere svineslagteri på havnen i Struer. I første omgang giver det 20 nye arbejdspladser.
Op imod en million ænder om året skal efter planen slagtes på et nyt andeslagteri Struer. Dermed kommer der nyt liv i byens tidligere svineslagteri – tidligst midt på sommeren næste år, skriver TV MIDTVEST på sin hjemmeside.

Dansk And ApS med Martin Daasbjerg som formand har købt bygningerne, hvor Danmarks eneste andeslagteri således vil slagte de ænder, der i dag bliver kørt til Polen, Tyskland og Holland. Det sidste andeslagteri i Danmark lukkede i 2006.

Martin Daasbjerg regner med, at der i første omgang bliver job til 20 medarbejdere i slagteriet på havnen i Struer, hvor svineslagteriet Jutland Meat gik konkurs i februar 2013.

Plads til beslægtede virksomheder
Dansk And skal kun bruge cirka en fjerdedel af de cirka 22.000 kvadratmeter. Resten planlægges udlejet til beslægtede virksomheder.

Struer har under finanskrisen mistet mange arbejdspladser, og kommunens borgmester, Mads Jakobsen (V), er meget glad for det nye initiativ.

- Vi er rigtig glade for at hente arbejdspladser til Struer. Alene det er en god nyhed. Samtidig er det supergodt, at der er nogen, der overtager og begynder at drive virksomhed i det gamle slagteri, siger Mads Jakobsen ifølge TV MIDTVEST
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078