23948sdkhjf

Ny virksomhed tilbyder mikrobryg som abonnement

En ny virksomhed i Danmark, Boxbeers, lancerer nu et nyt abonnement i Danmark, hvor det er muligt at modtage en kasse med forskellige danske og udenlandske mikrobryg måneds- eller kvartalsvis.
Med over 900 nye danske øl i 2013 ligger der en stor opgave for ølnyderen i at finde frem til de bedste danske mikrobryg og langt fra alle er tilgængelige i supermarkederne.

Derfor vil Boxbeers forsøge at skabe et alternativ. Den nystartede virksomhed tilbyder et ølabonnement, hvor man som kunde får leveret en kasse med forskellige øl, måneds- eller kvartalsvis. Der er to varianter af abonnementet: Det ene er Ølnyderkassen og er til dem, som er vant til at drikke andet end en normal pilsnerøl, men måske ikke finder nydelse i “ekstreme” mikrobryg. Til dem, som er til det mere eksperimenterende øl, og som virkelig vil have udfordret ølganen, findes der abonnementet Ølnørdkassen. Stifter af Boxbeers, Jacob Højrup udtaler:

- Som ølnyder er det vildt spændende med al den mikrobryg, der findes. Men man har hurtigt prøvet de bryggerier og øl, som ens normale supermarked tilbyder. Derfor har jeg personligt altid savnet et alternativ, hvor man løbende kan blive introduceret til en masse forskellige mikrobryg. Den mulighed synes jeg, vi nu har skabt med Boxbeers.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109