23948sdkhjf

Kunstige blomster skal pryde danskernes hjem

Blomstervirksomheden Flower Factory vil opdrage danskerne til at købe kunstige blomster.
I USA er det en millionindustri, og nu håber Thomas Andersen, der står bag firmaet Flower Factory, at danskerne også vil tage trenden til sig.

-Der findes mange billige kunstige blomster, hvor det er meget let at se, at de ikke er ægte, men med de nye High End produkter kan der skabes buketter, der virker som ren magi, fortæller Thomas Andersen.

Ifølge Thomas Andersen er der en lang række fordele ved at købe kunstige blomster og planter. Først og fremmest er der det økonomiske aspekt. Store, flotte buketter koster, men holder ikke evigt, mens kunstige blomster i sagens natur holder længere. Og køber man en kunstig plante, så skal den ikke passes og plejes, på samme måde som den ægte vare. Endelig kan både blomster og planter placeres på skyggefulde steder i det åbne rum og stå og se flotte ud fra alle sider.

Flower Factory sælger deres High End produktet til private, men i lige så høj grad også til virksomheder. Kundekredsen tæller frisører, hoteller, lægeklinikker, diverse showrooms, og arkitekter og ejendomsmæglere, som bruger planterne i prøvehuse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11