23948sdkhjf

Søstrene Grene har succes i Spanien

Spanierne har taget godt imod Søstrene Grene. Den danske kæde har åbnet fire butikker i Spanien på under et år. Tre i Madrid og nu en ny butik i Malaga.
Den danske detailkæde Søstrene Grene vokser hurtigt. Inden for det seneste år har kæden åbnet butikker i Japan, Frankrig og Spanien. Især på det spanske marked slår det danske koncept igennem, og nu åbner kæden den fjerde butik på under et år. Denne gang i Malaga.

- Spanierne har taget rigtig godt imod os. På trods af den økonomiske krise i Spanien så oplever vi, at vores koncept passer rigtig godt ind. De vil have skandinavisk design til priser, som er til at betale, siger Mikkel Grene, administrerende direktør hos Søstrene Grene.

Den rette franchisetager
Ifølge Søstrene Grene er det ikke kun de mindre, billige brugsvarer, som spanierne efterspørger. Kæden mærker også stor interesse for interiør-produkterne, som blev lanceret tidligere på året.

- Vi havde en forventning om, at vores koncept ville fungere godt i Spanien, men vi havde dårligt turde håbe på, at vi ville åbne fire butikker på under et år. Vi har fundet et rigtig godt match i vores franchisetager, som har stor knowhow inden for det område og er meget stærk på drift, siger Mikkel Grene, og fortsætter:

- Vi er samtidig meget ydmyge og forsigtige med hensyn til at få åbnet de rigtige steder, så sammen med vores franchisetager er vi hele tiden på udkig efter lejemål, som har den helt rigtige placering. Næste målsætning er at få åbnet flagship-butikker i de større spanske byer, som man kender dem fra Århus, København og Oslo.

Søstrene Grene vil i løbet af næste år have over 100 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Island, Frankrig, Spanien og Japan.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11