23948sdkhjf

Røverioffer glemmer aldrig røveri

Uddeler Gitte Kristensen i LokalBrugsen i Feldborg har to gange været udsat for et røveri. Senest for en lille uge siden
Røveren fik ikke mange penge med sig fra fredagens røveri i LokalBrugsen i Feldborg, men hos de medarbejdere, der blev ofre for røveren, fylder røveriet meget. Det skriver Herning Folkeblad.

Uddeler Gitte Kristensen oplevede også et røveri for godt fire år siden, og selv om det er kommet lidt på afstand, ligger det stadig i baghovedet på hende.

Ved fredagens røveri var det en 20-årig medarbejder, der kom til at stå ansigt til ansigt med røveren, og medarbejderen fortalte Gitte Kristensen om røveriet, kunne uddeleren genkende oplevelsen.
-Jeg kunne høre med det samme, da hun ringede, at den var gal. Så jeg nåede bare at sige: ”Jeg kommer med det samme” , og så rendte jeg ud af døren, fortæller Gitte Kristensen.
Røveren var væk, da hun kom frem til brugsen, men den fire år gamle oplevelse kom tilbage.

-Den måde, hun forklarede det på, og hvordan det bare havde været uvirkeligt. Det kunne jeg sagtens genkende. Når du sidder der og kigger op, og der så står en og peger på dig med en pistol -det er helt uvirkeligt. Hun nåede bare at tænke: ”Hvorfor ser han sådan ud?” , og det var også det, jeg tænkte dengang, fortæller uddeleren, der har snakket meget med de ansatte om risikoen for at blive udsat for et røveri.

http://aoh.dk/artikel/rveri-har-sat-dybe---spor
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078