23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

100 år med kød i Algade

Slagter Ole Andersen kom til Algade i Gørlev i 1992.
















http://sn.dk/Ugebladet-Vestsjaelland/100...

Han fejrer i øjeblikket 100 års jubilæum, skriver sn.dk. Ikke sit eget forstås. Men butikkens. Der er nemlig nu blevet solgt kød fra butikken i 100 år – og slagteren benytter stadig gamle opskrifter. - Jeg laver faktisk spegepølser efter en rigtig gammel opskrift, og min skinkesalat er berømt vidt omkring. Og ofte ringer sommerhusgæsterne fra Købehavn og bestiller min skinkemedister, når de skal i sommerhus og have gæster, fortæller Ole Andersen til avisen. Originalartikel:
BREAKING
{{ article.headline }}
0.078