23948sdkhjf

Stark køber XL Byg i Hobro

Opkøbet styrker STARKs position i området.
STARK overtog den 1. februar ”XL Byg” Hobro Ny Trælast og slår den nu sammen med byens eksisterende Stark.

Opkøbet er en naturlig udvikling i forhold til det, Stark gerne vil styrke, fortæller adm. direktør i STARK Søren P. Olesen.
- I STARK ønsker vi fortsat at blive stærkere og bedre i forhold til de faglige kompetencer og gennem nærheden til både den private og den professionelle kunde. Opkøbet af Hobro Ny Trælast, der med sin stærke lokale profil samt høje faglige niveau er en ledende spiller i området, er et oplagt træk for os for at styrke den udvikling. Sammen bliver vi en utrolig stærk spiller på markedet.

Fordele for nye og eksisterende kunder
For Starks nuværende kunder betyder det lettere adgang til byggematerialer, og de nye kunder i lokalområdet tilbydes STARKs vifte af landsdækkende fordele.
Det bliver de samme medarbejdere, kunderne vil møde, når de fremover handler i den fælles forretning.

Men derudover vil kunderne opleve, at de får adgang til et større sortiment af byggematerialer samt en lang række services, som de ikke tidligere har haft adgang til.

Stark har allerede en forretning i Hobro og de to forretninger slås sammen inden for kort tid på Hobro Ny Trælasts adresse på Lucernevej, der ændrer navn til Stark. Den fælles daglige ledelse fortsætter under Asbjørn Schrum, den nuværende trælastdirektør i ”XL Byg” Hobro Ny Trælast.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176