23948sdkhjf

7-Eleven satser stort på stenalderen

Palæo-dille medfører nyt samarbejde og udvidet sortiment
Inden for kost og sundhed har et af de seneste års helt store buzzwords været palæo. Mad uden forarbejdede råvarer, som vores forfædre spiste det.
Den trend er de i høj grad også med på hos 7-Eleven, som fra i går har udvidet udvalget af stenalderkost via et nyt samarbejde med Palæo - Primal Gastronomi.

Ifølge Morten Vedel, indkøbschef i 7-Eleven, skal samarbejdet ses i lyset af, at en stigende del af kædens kunder efterspørger friske kvalitetsråvarer serveret på en simpel måde.

Salater uden gluten, laktose og sukker

I første omgang lancerer 7-Eleven tre varianter af friskpresset juice, to slags juice shots og to nye salater, der hverken indeholder gluten, laktose eller sukker.

- Det nye samarbejde med Palæo – Primal Gastronomi og de nye produkter supplerer vores madunivers rigtig godt. Det understøtter transformationen af 7-Eleven fra at være en kiosk med et madudvalg til at være en madbutik med kioskvarer, siger Morten Vedel.

Palæo – Primal Gastronomi var det første køkken i Danmark med stenalderkost. Kæden åbnede for to år siden restaurant i Torvehallerne i København, og siden da er yderligere fire restauranter kommet til.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063