23948sdkhjf

Rabens Saloner åbner stor butik i København

Rabens Flagship Store åbner på Møntergade
Butikken åbner den 13. marts med 300 kvadratmeter fordelt på tre etager.

Det sker i det nye selskab, Rabens Atelier, som ejes af Birgitte Raben og Frans Truelsen, der er kendt som stifteren af fashion brandet Ganni.

Rabens Saloner så dagens lys i 2006 nu sælges i mere end 14 lande fra Japan til USA.

- Med Frans ombord har vi fået mulighed for at udleve vores vision, om at udvide brandets forretningspotentiale med retail, og jeg glæder mig meget over samarbejdet, siger Birgitte Raben.

- Vi har en klar forventning om at vores “Flagship Store” vil gavne alle vores interessenter og samarbejdspartnere, og naturligvis ønsker vi også at tiltrække potentielt kommende francaisetagere, siger Frans Truelsen

Rabens Saloner begyndte som et modebrand i 2006, og i 2010 begyndte Raben at sælge interiør, som blev importeret. I dag har Rabens Saloner designer Rabens Saloner selv interiør.

- Vi udvikler vores designs i tæt relation med leverandører og producenter. Vi føler generelt et medmenneskeligt stort ansvar for at alle i fødekæden, har et godt arbejdsmiljø. Det er en mission vi
bestræber os på at efterleve og kontinuerligt forbedre på lige fod med brandets bundlinje, siger Birgitte Raben

Rabens Saloner vil løbende introducere co-samarbejde med andre brands. Nichebrands, som enten naturligt eller helt skævt kan indgå i brandets designunivers og indtage butikkens “X room” på øverste etage.

- Vores mål er at blive ved med at overraske, og vi har i forlængelse af vores vækststrategi flere nye tiltag i tankerne. Dem glæder vi os til at introducere, siger Frans Truelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157