23948sdkhjf

Coop vil indsamle brugt tøj

Indsamlingen er en del af et nyt samarbejde med Røde Kors
”Sammen om mad til alle” er overskriften, når Coop og Røde Kors samler kræfterne i et nyt samarbejde, hvor de to organisationer vil afprøve nye og anderledes veje, der skal engagere danskerne i velgørenhedsarbejde.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Aftalen omfatter Røde Kors i Danmark og tre af Coops kæder, nemlig Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen.

- Vi ser frem til at samarbejde med Røde Kors. Den langsigtede aftale giver os mulighed for at afprøve helt nye og anderledes måder at bidrage til velgørenhed på, og via vores forretning og infrastruktur kan vi gå nye veje for at involvere og engagere danskerne og vores medarbejdere i den gode sag, siger administrerende direktør, Peter Høgsted, Coop.

Samarbejdet indeholder en række konkrete aktiviteter fra traditionel fundraising og flaskepant til de mere innovative og helt nye koncepter. Samarbejdet skydes i gang med Danmarks største tøjindsamlingskampagne ”Smid tøjet Danmark”, der kulminerer med en stort anlagt kampagne og live show på TV 2 lørdag den 9. maj i år. I ugen op til showet indsamler Coop brugt tøj i samtlige af deres 1200 butikker, og skyder dermed samarbejdet i gang i alle hjørner af Danmark.

- Vi er rigtig stolte over, at vi får chancen for at gøre det humanitære hjælpearbejde til en nærværende og naturlig en del af danskernes hverdag gennem Coops store butiksnetværk. For os er samarbejde med virksomheder en del af løsningen på de store opgaver, vi skal løfte, både her og ude i verden, siger Røde Kors’ generalsekretær Anders Ladekarl.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14