23948sdkhjf

Ekspansion: Domino’s ryster ikke på hånden

Vækstambition intakt trods stort underskud. Pizzakæden Domino’s vil have tre gange så mange restauranter i september 2018.
Et underskud på 7 mio. kr., det dårligste resultat siden starten af 2000’erne, står der på bundlinjen hos The Scandinavian Pizza Company, firmaet bag de 17 restauranter med Domino's-brand i Danmark.

Selskabets konsoliderede omsætning øgede i løbet af året med 71 procent. Og i årets løb har der været store omkostninger til udvikling af hjemmeside og mobilplatform, markedsføringsplatform og menneskelige ressourcer. Alt sammen er det led i firmaets vækststrategi.

33 nye restauranter på 42 måneder
Konkret er det planen at runde 50 restauranter ved udgangen af regnskabsåret 2017/18, altså i september 2018. Det skriver Børsen.

- Ja, det er stadig vores ambition. Vi har kraftige vækstplaner i Jylland, men vi åbner også yderligere butikker i københavnsområdet, siger medejer og kommerciel direktør i Domino's, Carsten Kjems Falk, til avisen.

Den første af de 33 ny restauranter åbner i Randers i denne uge, og skal man tro Carsten Kjems Falk får den følgeskab af adskillige flere i de kommende 42 måneder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094