23948sdkhjf

Købmænd sender penge til Hjerteforeningen

Efter en landsdækkende indsamling i december sender Dagrofas købmænd 308.000 kr. til Hjerteforeningens arbejde med forebyggelse, forskning og patientstøtte.
Når årets Hjertegalla løber af stablen den 28. marts 2015 på TV2 Charlie, bliver det med landets selvstændige købmænd i rollen som glade givere, skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

I december samlede købmændene i Dagrofa-kæderne Spar, Eurospar og Min Købmand ind til fordel for Hjerteforeningen under navnet Hjerternes Fest, hvor butikkerne solgte hjerteformede bordskånere og kageforme.

- Vi ved, at små skridt i den rigtige retning kan have en stor betydning for bekæmpelsen af hjerte-kar-sygdomme. Lidt let motion er meget bedre end ingenting, og lidt fuldkorn er meget bedre end hvidt brød. Den flotte donation fra købmændene er et stort skridt for Hjerteforeningens arbejde og er derfor meget påskønnet, siger Hjerteforeningens fundraising- og marketingchef, Ellen Smidt-Nielsen.

Hjerteforeningen er med 136.500 medlemmer en af Danmarks største sygdomsbekæmpende organisationer. Foreningen er en privat organisation, der er afhængig af kontingenter, donationer, arv og sponsorer. Den støtter hvert år forskning i hjerte-kar-sygdomme med ca. 25 millioner kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094