23948sdkhjf

Boghandlerne på slankekur

Indeks Retail, der står bag kæderne Bog & ide, Bøger & papir, BOGhandleren og Legekæden, skærer i organisationen og fyrer ni.
Den nye adm. direktør i Indeks Retail, Marianne Pedersen, der tiltrådte 1. marts 2015, har sendt organisationen på slankekur.

Den nuværende organisering af indkøbsarbejdet er meget siloopdelt mellem de forskellige produktområder, hvorfor det er svært at skabe synergier på tværs af indkøbsområderne, skriver Indeks Retail i en pressemeddelelse.

Det er ikke optimalt og vil blive ændret.

Produktafdelingerne vil fremadrettet blive organiseret under én fælles indkøbschef med ansvar for alle produktområder, så der kan skabes en stærk indkøbsafdeling.

Det er visionen bag omstruktureringen, siger Marianne Pedersen.

- Vi skal blive endnu bedre til at skabe synergi og merværdi sammen med vores leverandører til gavn og glæde for vores ejere. Vi skal finde en rigtig dygtig indkøbschef, som kan bibringe os en mere moderne og partnerskabsorienteret tilgang til indkøb.

Ligeledes skal IT-afdelingen omstruktureres og tilpasses til den nye virkelighed med et nyt IT-system og en større grad af outsourcing.

Dette indebærer en reduktion af antallet af medarbejdere i IT-afdelingen.

Endelig har vi i det seneste år haft held med en kraftig tilpasning af lageret i Indeks Retail, herunder nedlukning af et eksternt lager. Derfor er det nødvendigt at tilpasse lagerledelsen og organiseringen af det daglige arbejde til den nye situation. Således opsiges en mellemleder på vores lager.

Alt i alt reduceres medarbejderstaben med 9 personer, således at Indeks Retail fremadrettet har 74 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078