23948sdkhjf

Stereo Studio lukker og slukker

Den landsdækkende musik- og filmkæde kaster håndklædet nu.
Efter cirka 40 år lukker den landsdækkende musik- og filmkæde Stereo Studio, som netop har indgivet en konkursbegæring.

Det skriver butikskæden i en pressemeddelelse.

Flere begivenheder har dannet optakt til det endelige farvel. Efter en negativ regnskabsudvikling forsøge kæden at vende udviklingen med en livsstilsserie, hvor blandet andet tøj og bøger og smykker til yngre mænd skulle vende lykken.

Det kunne dog ikke forhindre flere butikslukninger i at mindske kædens størrelse. Og senest i foråret døde kædens grundlægger Frank Sørensen i en trafikulykke. Han åbnede den første Stereo Studio i Aalborg i 1975, hvor det var en ren musikbutik.

- Det er med stor sorg, at vi først har mistet Frank i en tragisk ulykke og derefter har måttet opgive hans livsværk gennem 40 år. Men der er ikke andre muligheder, siger direktør Britta Sørensen i pressemeddelelsen.

- Danskernes forbrugsvaner har ændret sig markant gennem årene, og trods en ihærdig og lang kamp for at tilpasse virksomheden til markedet, må vi indse, at tiden, hvor kunderne købte musik i en fysisk butik, er en saga blot.

Da kæden T.P. Musik i juni sidste år lukkede sin sidste butik og RetailNews i den forbindelse undersøgte delbranchen for salg af fysiske underholdningsmedier, ønskede Stereo Studio ikke at kommentere sin regnskabsudvikling.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11