23948sdkhjf

Tvis Køkkener ekspanderer over hele landet

Fem nye butikker i 2015 styrker mulighederne for at videreføre positiv udvikling.
Tvis Køkkener oplever stigende købelyst hos forbrugerne og kan indtil videre notere sig en stigning i salget på cirka 10 procent sammenlignet med sidste år.

Opsvinget tiltrækker nye forhandlere. Først på året åbnede Tvis i Silkeborg, og snart følger yderligere en butik i Østjylland og to i Nordjylland.

- Vi ønsker at åbne flere butikker i danske byer og har nu engageret et rekrutteringsfirma til at hjælpe med at finde dygtige køkkenfolk, som har mod på at åbne deres egen Tvis-butik, siger kædechef Per Sander, som endnu ikke ønsker at afsløre de præcise placeringer for de tre jyske butikker.

Det vil han til gengæld gerne med kædens nye butik i det indre København, der åbner på hjørnet af Gyldenløvesgade og Nørre Farimagsgade den 7. november.

Det bliver den anden butik efter det såkaldte City-koncept, hvor Tvis har ladet sig inspirere af ejendomsmæglere, farvehandlere og cykelkæder til at satse mindre butikker med en mere central placering end de traditionelle køkkenbutikker.

Ifølge kædechef Per Sander er den store fordel ved City-konceptet, at det giver køkkenforhandleren mulighed for at åbne egen butik for en økonomisk overkommelig investering. Og selv om det hedder en City-butik, kan den lige så godt ligge i Sæby eller Slagelse som i Aarhus eller København, pointerer han.

Den første City-butik åbnede på Jagtvej i København for to år siden, og det er indehaveren af denne, Poul Wilcke, der står bag den nye butik i Gyldenløvesgade.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078