23948sdkhjf

Føtex går i samarbejde med Læger uden grænser

Føtex og Læger uden Grænser har indgået et strategisk samarbejde.
Det skal over de næste år skabe opmærksomhed om Læger uden Grænsers arbejde og indsamle midler til organisationens indsats verden over.

Fra 1. november vil der blive indsamlet penge til Læger uden Grænser via flaskeautomaterne i alle landets Føtex-butikker.

Det voldsomme bombeangreb på Læger uden Grænsers hospital i Kunduz i det nordøstlige Afghanistan i begyndelsen af oktober måned har gjort det endnu mere nødvendigt at sætte fokus på den store og betydningsfulde indsats Læger uden Grænser yder, mener kædedirektør Mette Maix:

- Som de seneste ugers tragiske hændelser viser, er det langt fra ufarligt at operere i de dele af verden, som Læger uden Grænser gør. Så meget desto mere fortjener deres arbejde den største respekt. Vi er derfor oprigtigt stolte over denne aftale og ser frem til sammen med vores kunder at kunne hjælpe Læger uden Grænser til at gøre en forskel for nogle af de mennesker, der har allermindst eller er allermest udsatte, siger Mette Maix.

Ud over muligheden for at donere pant stiller kæden sine butikker og platforme til rådighed for kunderne til at støtte et godt formål, og dette skal ske gennem forskellige indsamlingsprojekter samt kampagner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094