23948sdkhjf
>

Designa vil bygge køkkener "brik for brik"

Designa har offentliggjort den produktlancering, som skal medvirke til at løfte kæden op fra røde tal.
Designa har i den seneste tid antydet, at man ville ud og vække opsigt på køkkenmarkedet. Det gjorde blandt andre Preben Jørgensen, indehaver af Designa i Brande, over for Herning Folkeblad tidligere i november.

Nu offentliggør Designa den lancering, som lå under løfterne, og lanceringen skal bidrage til ambitionerne om at vende et årelangt underskudsmareridt til overskud.

Designa kalder det i hvert fald selv for et banebrydende koncept, når køkkenproducenten i januar 2016 lancerer sit nye koncept, som hedder Bricks by Designa. Idéen er, at køkkenelementer ikke behøver at have størrelse og stå på række i lige linjer både vandret og lodret. I stedet kan man opbygge køkkenet klods for klods.

Læs også: Designa-direktør trodser corona: ”Første kvartal er det bedste nogensinde”

– Det afgørende nye består i, at en skuffe nu kan placeres på tværs af to moduler. Det er et markant skifte i forhold til traditionelt køkkendesign, og det åbner op for en komplet ny måde at indrette sit køkken. Med Bricks kan man nemlig placere sine skuffer der, hvor det giver mest mening i forhold til funktioner i hverdagen, og samtidig kan man sætte maksimalt personligt aftryk på designet, siger Erik Høj, der er administrerende direktør hos Designa.

Læs også: Nye ejere til to Designa-forretninger

Han nævner, at køkkenkunden enten kan vælge at gå hele vejen og indrette efter Bricks-metoden eller vælge en kombinationsløsning..

– Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle funktionelle løsninger tilpasset hverdagen, som det leves hjemme i køkkenet – uanset hvordan det så ellers folder sig ud. Derfor er det meget naturligt for os at tilføre denne ekstra dimension til vores sortiment, som giver kunderne mulighed for at tilpasse køkkenet præcis, som man ønsker det, siger Erik Høj.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109