23948sdkhjf

Fortsat vækst hos Davidsens Tømmerhandel

Omsætningen stiger for sjette regnskabsår i træk hos kæden, som nu driver 12 trælast- og byggemarkedskæder.
Væksten fortsætter hos Davidsens Tømmerhandel A/S, som for sjette regnskabsår i træk kan notere sig en stigning i omsætningen. Også på bundlinjen er der fremgang, idet Davidsens Tømmerhandel forbedrede resultatet før skat med 6 procent til 31,5 mio. kr.

- Resultatet anses for tilfredsstillende og svarer til tidligere fremsatte forventninger, lyder det i ledelsesberetningen, hvor det også slås fast, at ambitionen for det indeværende regnskabsår er stigende aktivitet og et forbedret resultat.

Omsætningsvæksten faldet i tråd med den strategiske beslutning hos Davidsens Tømmerhandel om at vokse uden for det sønderjyske område. Første trin var overtagelsen af en stor tømmerhandel i Fredericia i 2010. Siden fulgte en nybygget tømmerhandel med håndværkerbutik i Odense og herefter en ny tømmerhandel i Brørup. Med overtagelsen af HC Venslev og Vejen Trælast henter virksomheden nu størstedelen af sin omsætning i andre områder end Sønderjylland.

Tømmerhandel nummer 13 på vej
Det seneste skud på stammen er en trælast i Kolding, som slog dørene op 1. september i år. Tømmerhandlen handler udelukkende med professionelle, hvilket også gælder for tømmerhandlerne i Haderslev og Odense.

Til gengæld er der til salg private i de ni øvrige byggemarkeder, som ligger i Vojens, Haderslev, Rødekro, Sønderborg, Toftlund, Vejen, Brørup, Fredericia og nordsjællandske Venslev.

Direktør Mogens Pedersen oplyste tidligere på året, at kædens 13. tømmerhandel er på vej med Nørremarksvejs 84 i Tønder som planlagt destination.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078