23948sdkhjf

Telenor vinder pris for bedste digitale platform

Televirksomheden vandt en Danish Digital Award.
Telenor har vundet prisen i kategorien ’Platform Systems’ ved Danish Digital Award for sin digitale platform ’OneScreen’, der giver kunderne en ensartet oplevelse på tværs af alle kanaler, uanset om de besøger Telenor i en butik, ringer ind til kundeservice eller betjener sig selv online, skriver virksomheden selv i en pressemeddelelse.

I fredags blev priserne uddelt ved den årlige Danish Digital Award som arrangeres af Dansk Annoncørforening, og her vandt Telenor prisen i kategorien ’Platform Systems’ for sin digitale platform ’OneScreen’.

- Ambitionerne med OneScreen har fra starten været enorme, for vi ønsker at skabe en helt ny brugeroplevelse for vores kunder. Teamet bag OneScreen har formået at gøre noget meget komplekst indhold til en simpel oplevelse for vores kunder, og vi tror på, at vi med OneScreen har skabt fremtidens digitale platform, som gør det muligt for at os at tilbyde vores kunder meget mere relevante løsninger. Derfor er jeg også meget glad for, at vi har vundet en pris for at være ambitiøse og radikale i den måde, vi har ændret platform og koncept på. Det er en meget stor anerkendelse af vores digitale ambitioner om at sætte kunderne i centrum, for alt hvad vi gør, siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen

Dommerpanelet lagde især vægt på, at Telenor fra starten havde været en favorit til at vinde prisen, fordi OneScreen er en radikal simplificering af Telenors it-systemer. Dommerpanelet pointerede, at løsningen er prisværdig i en branche, som ellers er kendt for kompleksitet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173