23948sdkhjf

Hi-Fi Klubben rykker ind i Tyskland

kæden har 96 fysiske butikker i Danmark, Norge, Sverige og Holland og fire nationale onlinebutikker.
Hi-Fi Klubben åbner nu sin første tyske butik midt i Hamburg, og det er bare første skridt på vej ind på et stort, nyt marked, fortæller Hi-Fi Klubben i en pressemeddelelse.

Butikken åbner i dag, fredag den 15. april, på Stadthausbrücke 1-3 i hjertet af Hamburg.

Den fysiske butik er suppleret af en onlinebutik.

- Vi ved ingenting om brødristere og vaskemaskiner. Men vi ser store muligheder for at udbrede vores kvalitetsbudskab til en masse tyske musikelskere. Vores niche er at tilbyde markedets bedste kvalitet, kompetence og service og at gøre det til en konkurrencedygtig pris, både inden for traditionel stereo og surround, men også på TV og de nyere streamingprodukter, siger Christoffer Arensbach, der er direktør i Hi-Fi Klubben.

- Tyskland er først nu ved at komme med på streamingbølgen, og det giver os chancen for både at være first movers og etablere os som eksperter på et hastigt voksende område. Samtidig er klubkulturen ekstremt populær blandt tyskere, og det passer jo utrolig godt til hele vores koncept.

Hi-Fi Klubben vil ikke ændre på sit grundlæggende koncept i Tyskland, og vareflow, logistik, administration med videre kommer til at foregå via de allerede eksisterende centrale funktioner i Danmark.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111