23948sdkhjf

Uber vil levere mad i København

UberEATS skal konkurrere med JustEat og Hungry.
Alt tyder på, at Uber vil lancere et nyt produkt i Danmark. Det skriver Avisen.dk.

Kørselstjenesten søger fem medarbejdere til lancering af en ny tjeneste, som leverer mad til københavnerne. Tjenesten findes i mange andre storbyer.

De fem jobopslag på Ubers hjemmeside afslører, at virksomheden søger medarbejdere til at stå for tjenesten, der skal levere med til sultne københavnere. Den hedder UberEATS og minder på mange måder om det, mange danskere i forvejen kender fra tjenester som JustEat og Hungry: Ved hjælp af en app på telefonen kan brugere bestille og betale retter fra lokale spisesteder, som derefter bliver leveret til døren.

Ligesom med Ubers taxi-lignende tjeneste er der ikke tale om en ansat hos Uber, som står for kørslen. I stedet er det en såkaldt "partner", som er en privatperson, der stiller sig selv og sit køretøj til rådighed.

Med app'en kan man følge måltidets vej gennem byen live på telefonskærmen. Samtidig kan man i flere byer bestille udvalgte retter, som bliver leveret ekstra hurtigt. Tjenesten startede i Toronto i Canada og har siden bredt sig til London, Barcelona og en lang række andre storbyer verden over. Tjenesten er også på vej til Stockholm.

Uber har indtil videre ikke meldt noget officielt ud om lanceringen af madtjenesten i København, og Avisen.dk har forgæves forsøgt at få Uber til at kommentere på jobannoncerne.
Læs mere om: Uber
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11