23948sdkhjf

Bergman Bog & Idé ApS køber Bog & Idé i Frederikssund

Nu kommer der flere varer på hylderne.
Bergman Bog & Idé ApS har pr. 15. august 2016 indgået aftale med Frederikssund Boghandel ApS om køb af Bog & Idé-butikken i Frederikssund.

Virksomheden driver i forvejen Bog & Idé-butikker i Helsingør, Hørsholm, Herlev, Skibby og Nexø.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at lave en aftale med Linda Steffensen. Aftalen tilfører vores forretning ekstra styrke, og vi er glade for at kunne byde Linda Steffensen og butikkens personale velkommen i vores virksomhed, og vi ser frem til – med afsæt i vores forretningskoncept - at bidrage til at gøre butikken endnu mere attraktiv for kunder og samarbejdspartnere, udtaler Peter Bergman fra hovedkontoret i Jyllinge, hvor virksomheden har
administration og lager.

- Ønsket om at sælge til en stærk samarbejdspartner, der kan udvikle samarbejdet med kunderne, har været vigtigt, og at resultatet blev Bergman Bog & idé ApS, som i forvejen ejer og driver fem Bog & Idé-butikker, er jeg meget glad for, siger Linda Steffensen, som tilføjer at det for hende også har været afgørende at finde en både økonomisk stærk og ekspansiv partner, som kan tilføre butikken flere og nye spændende varer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078