23948sdkhjf

Ny vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Tidligere Microsoft-chef tiltræder som vicedirektør.
Jacob Schaumburg-Müller tiltræder som vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen den 1. september 2016, fortæller styrelsen i en pressemeddelelse.

Jacob Schaumburg-Müller får primært ansvaret for opgaver på konkurrenceområdet, og sammen med den øvrige direktion vil han arbejde for at skabe mere velfungerende markeder i Danmark.

- Det vil sige markeder, hvor virksomheder konkurrerer effektivt på alle parametre, og hvor forbrugerne kan agere let og trygt, fortæller Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Senest har Jacob Schaumburg-Müller været kontorchef for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens konkurrencecenter for Byggeri, Energi og Transport.

Han har været kontorchef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen siden 2001, dog med et afbræk på to år (2008-10), hvor han var chef hos Microsoft Danmark. Tidligere har Jacob Schaumburg-Müller været ansat i Finansministeriet og Energistyrelsen.

Jacob Schaumburg-Müller er 49 år og er uddannet cand.polit. Han afløser vicedirektør Carsten Smidt, der skal være direktør i Copenhagen Economics.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens direktion består herefter af direktør Jakob Hald, vicedirektør Bitten Thorgaard Sørensen, vicedirektør Niels C. Beier og vicedirektør Jacob Schaumburg-Müller.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078