23948sdkhjf

Håndboldherrernes OL-triumf forgylder Bygma-sponsorat

Som hovedsponsor for det danske herrelandshold i håndbold tror byggecenterkæden på en positiv afsmitning efter den vundne finale og guldmedaljen fra de olympiske lege i Rio
OL er slut for denne gang, og slutrunden fik den bedst tænkelige afslutning for Danmark, da håndboldherrerne tog guldet foran de forsvarende olympiske mestre fra Frankrig.

Finalen endte 28-26 i dansk favør, og én af dem, der glæder sig over den sidste medalje i rækken, er byggecenterkæden Bygma, der er hovedsponsor for de danske håndboldherrer.

- Det, at vi får guld, giver ekstra meget hype og omtale af holdet, og det kan ikke undgå at smitte positivt af på os som hovedsponsor, siger Klaus Hadsbjerg, adm. direktør i Bygma A/S til Licitationen.

Han understreger dog, at det er svært at måle, hvor mange flere kunder, der handler i Bygma som følge af samarbejdet med håndboldherrerne,

- Men vi tror på, at det med, at vi er linket op med et det her sportsbrand, giver tilpas stor loyalitet i den brede befolkning til, at det her er en god forretning, siger Klaus Hadsbjerg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219