23948sdkhjf

Sprængstofhunde fandt ikke en bombe i Føtex i Herning

En bombetrussel skrevet på bagsiden af en Oddset-kupon førte torsdag til afspærring og evakuering af varehus.
Et område omkring Bredgade i Herning blev torsdag først på aftenen afspærret, mens politiet undersøgte en bombetrussel mod et Føtex-varehus.

Ved 21-tiden kunne bombealarmen afblæses. Varehuset var blevet gennemsøgt af sprængstofhunde, for at se om der var alvor bag truslen. Men hundene fandt ikke noget, oplyser vagtchef Anders Olesen, Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet modtog anmeldelsen af bombetruslen torsdag klokken 17.50 og gik straks i gang med at afspærre området og få kunder og personale ud af varehuset.

Bombetruslen var skrevet bag på en Oddset-kupon, som en kvinde havde fundet i nærområdet og indleveret til personalet i butikken.

- Der stod noget i retning af, at en bombe ville gå af i butikken klokken 19, oplyste vagtchef Ole Vanghøj tidligere torsdag.

Klokken 19.30 var der endnu ikke sket noget. Men varehuset blev for en sikkerheds skyld gennemsøgt af sprængstofhunde, inden personalet omkring klokken 21 kunne komme på arbejde igen, formentlig for at lukke varehuset.

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen idé om, hvem der står bag truslen.

Politiet har talt med den kvinde, der afleverede den fundne kupon med truslen på i Føtex. Hun er vidne i sagen og har ikke noget med selve truslen at gøre, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109