23948sdkhjf

Her åbner Aalborgs næste bolig- og møbelbutik

Dansk boligkæde rykker ind i Nordjyllands hovedby og i 2000 nye kvadratmeter.
Lige nu knokler håndværkerne i Jydsk Telefons gamle hovedkvarter på Nytorv i Aalborg. 1. december skal bolig- og møbelkæden flytte ind på 2000 nyrenoverede kvadratmeter.

En trist og lukket facade skal dermed åbnes op og skabe byliv mellem en Føtex-butik og et Salling-stormagasin. Som genbo får Sinnerup en Imerco-butik.

- Vi har arbejdet med den adresse i lang tid og på at få projektet landet, siger Thomas Olesen, som er butikschef for Sinnerup-kæden.

- Vi er superglade for naboerne, for det er gode kundemagneter, som trækker mange folk til. Vi har nogle klassiske mærker, som vi deler med de andre, men stort set halvdelen af det, vi har, findes ikke i byen i forvejen, siger han.

Det gælder for eksempel hele Sinnerups egen møbelkollektion, som kun Sinnerup-butikker forhandler. Serien består især af stole, borde og sofaer - både inde og ude. Områder som senge og skabe er dog uden for Sinnerups afgrænsede felt.

Thomas Olesen tror, at der er marked nok for Sinnerup i Aalborg, som i forvejen har 9 butikker. I Jylland og på Fyn og én syd for grænsen i Flensborg.

- Vi har længe interesseret os for Aalborg, for der er stor efterspørgsel på vores varer, når man ser på, hvad nordjyderne bestiller på vores webshop og får tilsendt. Vi ved også, at mange nordjyder besøger os især i Aarhus, Randers og Viborg.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093