23948sdkhjf

Historisk pibebutik forlader Strøget pga "uudholdelige forhold"

Butikken flytter til Vester Voldgade i større og mere kundevenlige rammer.
Igennem 47 år er danskerne i starten af Strøget i København blevet mødt af den søde tobaksduft fra en af Danmarks førende pibebutikker, The Danish Pipe Shop.

Men nu er det slut. Forholdene på Strøget er simpelthen blevet for uudholdelige, fortæller butikken i en pressemeddelelse.

- Det er vemodigt, men nødvendigt. Jeg synes, det er synd, at jeg som en af de absolut sidste, der selv ejer sin butik på Strøget, nu må flytte. Men det er ikke længere den samme hyggelige gade. Ingen ejer selv deres butikker, og sammenholdet er væk blandt de næringsdrivende. Når man så samtidig oplever, at Strøget sejler i affald, må jeg lytte til både mine nationale og internationale kunder og flytte til et bedre miljø, siger Nikolaj Nielsen, CEO og medejer i The Danish Pipe Shop samt søn af stifteren, Steffen Nielsen.

- Jeg synes ikke, det er rimeligt at modtage kunder i det kaos, Strøget i dag er. Jeg skal naturligvis signalere seriøsitet, kvalitet og service - det går desværre ikke længere på Strøget, hvor jeg næsten hver morgen bruger tid på at rydde op og gøre rent ved indgangen, som mange i løbet af natten bruger som pisserende og affaldsspand. Samtidig er der trafikkaos hver formiddag. Jeg fatter reelt ikke, at Københavns kommune vil vise Strøget frem i den tilstand. Jeg kan i hvert fald ikke længere forsvare at have min butik i de omgivelser, siger Nikolaj Nielsen.

Butikken flytter derfor til Vester Voldgade 92, hvor der desuden er bedre plads til forretningen, der blandt andet er vokset på grund af en ny, velbesøgt webshop.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094