23948sdkhjf

Aalborg får en ny Meny

PFA investerer trecifret millionbeløb i projekt med boliger og supermarked.
En stor ejendomshandel er netop blevet underskrevet mellem entreprenørfirmaet A. Enggaard og PFA Ejendomme, der investerer et større trecifret millionbeløb i Aalborgs nye bydel Østre Havn.

A. Enggaard ejer grunden og skal som en del af aftalen bygge 300 boliger til udlejning, i alt 20.000 kvadratmeter. Hertil kommer 3.000 kvadratmeter erhverv, idet der indrettes et Meny-supermarked i stueetagen i en af de nye bygninger.

- Byplanlægningen for området har været visionær med afsæt i en kombination af det moderne urbane og de gamle industrispor, hvor de nye bygninger eksempelvis er placeret omkring de gamle jernbanespor. At der nu også bliver en dagligvareforretning i området er med til at sikre helhedsudviklingen i området, siger direktør i PFA Ejendomme, Michael Bruhn, i en pressemeddelelse.

Østre Havn ligger placeret med Musikkens Hus og Nordkraft som nærmeste naboer. Bydelen består af i alt otte byggefelter, og PFA Ejendomme bliver nu ejer af tre af de mindre byggefelter, der ligger centralt placeret i området.

Opførelsen af det 23.000 kvadratmeter store bygger påbegyndes i dette efterår og forventes afsluttet om godt to år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094