23948sdkhjf

De langfingerede går efter Instant kaffe

Instant kaffe er en eftertragtet vare at få op under blusen, og derfor tænker butikkerne nu i alternative løsninger.

Sammen med chokolade, energidrik og dyrt kød er pulverkaffe noget af det, som forsvinder oftest fra butikkerne i Dansk Supermarked og Coop.

Pressechef hos Dansk Supermarked Mads Grand fortæller til DR P4 Østjylland, at problemet med butikstyveri ikke er blevet mindre.

- Tværtimod bruger vi flere og flere ressourcer og mere tid på at undgå det, lyder det fra ham.

Dansk Supermarked har derfor set sig nødsaget til at tænke i alternative løsninger mod de langfingrede gæster, der vil sælge varen videre.

Særligt i de større byer som Aarhus og København står for eksempel instant kaffe uden låg på hylderne, og når man køber kaffe, får man så låget udleveret ved kassen Når det gælder tyggegummi, tages der også forholdsregler.

- Stimorol kommer typisk i plastikbokse, hvor man kun kan tage en ad gangen. Ligger de i større mængder, forsvinder de, lyder det fra pressechefen.

Også hos Coop har flere varer nu fået en plads ved kassen.

- Men det hjælper desværre kun i begrænset omfang. Det hjælper i forhold til den enkelte varer, men fjerner jo ikke behovet for at stjæle, fortæller analysechef i Coop Lars Aarup til DR P4 Østjylland.

Iøvrigt er der stor forskel på, hvad der stjæles i hvilke butikker.

I discountbutikker er det især slik, energidrik og instant kaffe, og i de større supermarkeder er billedet lidt mere broget.

- Men typisk dyrt kød, elektronik og kosmetik, siger Mads Grand
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095