23948sdkhjf

Magasin skaber mere end 100 nye jobs i Aalborg

Det er ikke kun detailhandlen der får et løft, når Magasin til foråret 2018 slår dørene op til en 8.000 kvadratmeter stor forretning.
Magasin er landets største stormagasin og fordelt over de eksisterende forretninger beskæftiger Magasin mere end 1.500 personer, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Det tal skal til foråret opjusteres igen, for når den senest tilføjelse til Magasin-familien, forretningen i Aalborg, åbner, så får mere end 100 mennesker et nyt job.

- Personlig betjening, et højt serviceniveau og kontakten til kunderne er – og har altid været – alfa omega i Magasin, og derfor er medarbejderne så vigtige. De er vores direkte link til kunderne, og med de mange services og forskellige brands, der kommer til at være i forretningen i Aalborg, så kræver det bare en masse dedikerede medarbejdere, og dem skal vi finde mere end 100 af, siger HR direktør Thor Palmhøj.

De mere end 100 nye jobs i Magasin Aalborg kommer til at dække en bred vifte af jobfunktioner i forretningen, blandt andet personlige shoppere, medarbejdere til salg og ledelse.

- Vi vil rigtig gerne vise at vi er et helt andet sted end for 11 år siden, og selvom vi selvfølgelig går ydmygt til opgaven, så er vores mål at slå fast, at vi har det der skal til for at gøre noget særligt for kunderne, og det bliver de nye medarbejdere en stor del af, og deres personlighed og drive er det der skal få det hele til at gå op i en højere enhed, så kunderne i Aalborg kan mærke den helt specielle Magasin-ånd.

Ifølge Thor Palmhøj, har Magasin allerede modtaget henvendelser fra en masse aalborgensere, der er interesseret i et arbejde i det populære stormagasin.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094