23948sdkhjf

Tradono vinder prisen som Årets Væksteventyrer 2016

Det digitale loppemarked er blevet markedsledende inden for female fashion-kategorien på rekordtid.
Ivækstprisen er iværksættermiljøets pris og uddeles af Ivækst, bestående af partnerkredsen Google, ASE, Codan og PwC, fortæller PwC i en pressemeddelelse.

Prisen som Årets Væksteventyrer gives til den virksomhed eller person, der i det seneste år har arbejdet sig frem til stor vækst.

I år gik prisen til Mads Aarøe Mathiesen, Martin George Suhr Madsen, Rasmus Hovøre Andersen og Nicklas Skov Pape, der står bag den danske start-up virksomhed Tradono, som er et digitalt loppemarked eller markedsplads, der blev lanceret i oktober 2014.

Fem-kløveren har sammen udviklet denne virtuelle markedsplads, der gør det muligt at holde loppemarked på smartphonen, og som ved at aktivere køber og sælger gennem en række sociale tiltag er blevet en stor succes.

- Tradono er trods store etablerede spillere i branchen blevet markedsledende inden for Female Fashion-kategorien i 2016 på rekordtid. På blot en enkelt år har Tradono oplevet en flot vækst af brugere. De er derfor velfortjente vindere af prisen som Årets Væksteventyrer, sagde Jesper Møller Langvad, partner og SMV-markedsleder i PwC, da han overrakte prisen til de glade vindere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094