23948sdkhjf

Fynsk erotikshop forhandler 140 centimeter høje sexdukker for 30.000 kroner

Det svarer til en pige på 10-12 år.
En sexbutik i Odense sælger en sexdukke i størrelse 140 centimeter, der svarer til en pige på 10-12 år, skriver metroxpress.

På hjemmesiden kan man se en pige med røde fletninger, kaldet en ‘realistisk sexdukke’, til en pris for 30.000 kroner, der som Sexkino skriver, ‘har hele 3 lysthuller – vagina, mund og anus.’

Metroxpress har talt med Sexkino, der har haft en sexbutik siden 1970. De oplyser, de med vilje ikke sælger de mindste dukker.

- Vores leverandør laver også dukkerne ned til 65 centimeter store, men vores etiske grænse for de her sexdukker går ved 140 centimeter og de leveres med kvindelige former. De kan ligne en teenagepige, men vi kan ikke styre folks fantasi, siger marketingchef Morten Morin til avisen.

Dukkerne sælges kun i butikken, ‘så vi kan sortere en åbenlyst pædofil fra, men også fordi vi helst vil undgå fuld returret, som vi jo skal give af de 30.000 kroner, en silikonedukke koster ved nethandel,’ lyder det fra marketingschef Morten Morin.

Metroxpress kunne i går fortælle, at danske toldere flere gange har konfiskeret sexdukker af børn, som danskere har bestilt på postordre fra udlandet. Dukkerne er lovlige i Danmark, men er forbudt i blandt andet Australien og Canada, da de regnes som legetøj for pædofile.

DF ønsker samme forbud, mens S vil spørge politiet først.

Nu siger Danmarks nye justitsminister, Søren Pape (K), at han er klar til at se på loven.

- Seksuelle overgreb mod børn er noget af det værste, man kan forestille sig. Det er vigtigt, at vi lytter til de folk, som har viden på område - blandt andet Red Barnet. Jeg vil på ingen måde afvise, at der kan være behov for tiltag, skriver han til metroxpress.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078