23948sdkhjf

Rekordmange julepakker nåede frem til danskerne

Postnord leverede op mod ni millioner pakker i december. Det er et rekordhøjt antal, oplyser Postnord.
Det har været en travl december for de danske postbude.

Helt op mod ni millioner pakker er blevet leveret rundt om i landet i løbet af julemåneden, og det er en stigning på 15 procent i forhold til sidste år.

- Vi har aldrig været ude med så mange pakker fra e-handlen i en juleperiode som i år, siger Morten O. Nielsen, der er kommunikationschef i Postnord, i en pressemeddelelse.

Han oplyser i øvrigt, at alle de gaver, der var nået frem til postbudene i tide, nu er fordelt blandt danskerne. Hvis man ikke har været hjemme for at modtage pakkerne, er fredag aften sidste chance for at hente dem inden juleaften.

Ifølge Morten O. Nielsen har julen i år særligt været kendetegnet ved, at salget af julemad er steget markant i forhold til tidligere år.

- I forhold til december sidste år har vi haft 40 procent flere leveringer af julemad i december. Det betyder, at vi 200.000 gange har bragt juleænder, fløde, vin, klementiner og meget andet godt ud til danskerne, siger han.

- Efter juledagene kommer der run på igen, når vi skal ud med de mange nytårsmenuer og madkasser, som danskerne har bestilt på nettet og skal bruge, når det nye år skal fejres, siger Morten O. Nielsen fra Postnord.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095