23948sdkhjf

Landskendt top-advokat udlejer kiosklokaler til omstridt slikfusker

En af Danmarks mest kendte og ansete advokatfamilier, Stagetorn, har gennem flere år udlejet kiosklokaler til den omstridte slikfusker David Yüksel.

I samme periode er David Yüksel blevet dømt i Københavns Byret i en sag om social dumping over for rumænere, og han er blevet tiltalt ved Retten i Hillerød for at have unddraget den danske statskasse knap 22 millioner kroner i chokoladeafgifter.

David Yüksel er desuden flere gange afsløret i sager om slikfusk, ligesom han er indstillet til konkurskarantæne.

Det skriver Fagbladet 3F.

Familien Stagetorn udlejer gennem et firma kiosklokaler i et idyllisk kvarter tæt på Strøget i København til David Yüksel. Den omstridte slikgrossist har i flere år været direktør for selskabet bag kiosken Gl. Torv Minimarked.

Advokat Merethe Stagetorn bekræfter lejemålet over for Fagbladet 3F og henviser til sin søn, den kendte advokat Henrik Stagetorn. Begge er partnere i firmaet Stagetorn Advokater. Henrik Stagetorn bekræfter i en mail til Fagbladet 3F, at lejemålet ligger i en ejendom, der administreres af Stagetorn Advokater.

- Lejeren har overtaget lejemålet via en afståelsesret, og udlejer har derfor ingen indflydelse på, hvem der er lejer. Herudover har jeg ingen kommentarer til din mail, skriver Henrik Stagetorn i mailen.

Lokalerne tilhørende Stagetorn-firmaet er de seneste flere måneder blevet renoveret af udenlandsk arbejdskraft på foranledning af David Yüksel. Renoveringen er stadig i gang.

Kiosken på Gammel Torv lukkede i august 2016. Det skete kort efter, at fødevaremyndighederne 10. august 2016 havde fundet friske bidemærker i pakker med chokolade i en salgsdisk, mange fodspor fra rotter i butik og baglokale samt rottelort på lager og i baglokale.

Fagbladet 3F har onsdag og torsdag forgæves forsøgt at få kommentarer fra David Yüksel. Men han har hverken reageret på telefonopkald eller mails.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14