23948sdkhjf

Skive får en af Danmarks største Jysk-butikker

Butikken bliver på 2100 kvadratmeter.
Jysk-butikken i Skive har siden uge syv haft travlt med at flytte fra den nuværende butik på Holstebrovej 78 og ind i nyrenoverede og større lokaler på Holstebrovej 80.

Med sine 2.100 kvadratmeter vil butikken i Skive blive landets tredje største Jysk-butik.

- Vi glæder os til at byde kunderne velkommen i den nye butik. Den er blevet meget mere åben og rummelig, og kunderne vil især opleve, at det gør en forskel for vores møbelsortiment, hvor vi nu kan udstille hele sortimentet, så kunderne kan prøve alle vores møbler og hente inspiration, siger Rasmus Dalgaard, store manager i Jysk Skive.

Store manageren har sammen med sine kolleger arbejdet hårdt for at få den nye butik til at stå i topform til åbningsdagen.

Udover de faste medarbejdere på Holstebrovej har kolleger fra andre Jysk-butikker også givet en hånd med flytningen, og der vil stå ekstra personale klar til at betjene kunderne i åbningsweekenden.

- Det har virkelig været en holdindsats at blive klar til åbningen, og folk har givet den max gas. Der har været en helt særlig energi, og det er jeg sikker på, der også vil være til åbningen, når vi alle står klar til at byde kunderne velkommen i den nye Jysk, siger Rasmus Dalgaard
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096