23948sdkhjf

Kiwi åbner butik i hjertet af Odense

Når Odenses nye kulturmekka, ODEON, åbner i hjertet af den fynske hovedstad, kommer Kiwi også til at slå dørene op for odenseanerne.
Discountkæden Kiwi udvider antallet af forretninger i Odense, og nu får citykunderne også mulighed for at handle i en lokal Kiwi-butik.

Lørdag den 4. marts klokken 9:00 åbner en ny butik på Hans Mules Gade 16, i det nye ODEON.

Til åbningsfesten vil butikken være fuld af gode tilbud og medarbejderne kommer til at gøre hele bydelen lidt grønnere. Butikschef Tonni Ehmsen glæder sig til åbningsdagen.

- Jeg ser frem til at stå i spidsen for 35 dygtige engagerede medarbejdere og give en masse kundeoplevelser og god service. Det er fantastisk at arbejde i en discountforretning i Odense, hvor folk er åbne og snakkesalige. De ansatte og kunderne skaber sammen en ekstra god stemning, siger butikschef Tonni Ehmsen.

Butikken kommer til at ligge centralt i Odense, og er bygget op efter Kiwis standarder, når det kommer til f.eks. energioptimering og affaldssortering.

- Butikken har en god beliggenhed og en stærk lokal forankring. Vi glæder os rigtig meget til at invitere odenseanerne indenfor i vores super flotte butik, hvor vi kan give dem nye, billige indkøbsmuligheder og 20 procent rabat på frugt og grønt med Kiwikort, fortæller kædedirektør i Kiwi, Carsten Hansen.

Kiwi-butikken i ODEON er Svanemærket og har åben alle dage fra 07.00 til 22.00 hele året rundt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093