23948sdkhjf

Irmas kunder donerer 750.000 kr. til Mødrehjælpen

Med kundernes hjælp kunne Irma ved weekendens populære madmesse overrække 750.000 kroner øremærket til Mødrehjælpens velgørende arbejde.
Irma gør en forskel. Men Irmas kunder gør i den grad en kæmpe forskel.

Det var budskabet på Irmas årlige madmesse, Mad&Glæde, hvor Irmas direktør, Søren Steffensen, for alvor spredte glæde, da han under sin velkomsttale lørdag, kunne overrække hele 750.000 til Mødrehjælpens arbejde.

Det fortæller Irma i en pressemeddelelse.

Pengene, der fremover skal gavne udsatte familier og børn, er doneret fra salget af Irmas kunstdåser og indkøbsnet med motiver af kunstneren Jesper Christiansen, samt fra decembersalget af Irmas magasin Krydderiet.

Sammenlagt har salget af kunstdåserne og indkøbsnet bidraget med en donation på 350.000 kroner, mens det ubeskårede salg af Krydderiet til en stykpris a 10 kroner har bidraget med 400.260 kroner. Hvilket giver en samlet donation på i alt 750.260 kroner.

Siden Irma relancerede Irmas kunstdåse i 2010, er overskuddet fra salget gået til velgørende organisationer som Danmarks Indsamling, Børns Vilkår og - i de seneste to år - til Mødrehjælpens arbejde for udsatte børn og familier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109