23948sdkhjf

Fakta sætter dobbelt så mange varer på hylden i påsken

Påskedagene er årets største salgsuge i Fakta.
Fakta forventer at få over 500.000 kunder på besøg i de travleste dage i den kommende påske.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

For mens alle de større butikker holder lukket skærtorsdag, langfredag, 1. og 2. påskedag, holder 364 Fakta-butikker åbent alle dage fra kl. 8 - 21 (enkelte lokale forskelle).

- Vi forventer, at køre næsten dobbelt så mange varer ud som normalt, og vi har 8.000 medarbejdere på arbejde i løbet af påskedagene, siger direktør Stina Glavind, Fakta.

Læs også: Fødevarestyrelsen kommer efter beskidt Fakta-butik for tredje gang

Samtidig markerer kæden, at den har nået en milepæl i sin omfattende modernisering. For få dage siden åbnede butik nr. 300, der er bygget om til kædens nye koncept, der lægger mere vægt på kvalitet i form af flere friske varer i kød, frugt og grønt og ikke mindst meget mere økologi. Faktas egen økologi serie, 365, har passeret produkt nr. 200, så der er gode muligheder for at få kvalitetsvarer, der tager særlige hensyn til miljøet, til en god pris.

Læs også: Ekspert efter nyt Coop-koncept: Fakta-kæden lukker

- Vi vil gerne bruge påsken til at vise de mange nye kunder, at vi har mange kvalitetsvarer man ikke kan få andre steder. Vi har bl.a. premiere på den nye is fra Bornholm Ismejeri, vi præsenterer vores nye serie inden for kød, Mört og så har vi fået ekstra forsyninger af vores største succes fra det seneste år, velfærdskyllingen fra Sødam, siger Stina Glavind.

Påskedagene er årets største salgsuge i Fakta.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125