23948sdkhjf

SuperBrugsen anklager Coop for underskud

SuperBrugsen i Faaborg har netop offentliggjort et overraskende underskud på næsten en million. Formand kalder Coops direktør Peter Høgsted for årets taber.
SuperBrugsen i Faaborg har i flere år været inde i en negativ økonomisk udvikling, men i 2014 gennemførte man en økonomisk hovedrengøring, der endelig fik butikken til at gå i nul i 2015.

Men nu er butikken tilbage på det negative spor med et overraskende underskud på 972.000 kroner, skriver Fyens Stiftstidende.

Bestyrelsen havde ellers positive forventninger til året, men sådan skulle det ikke gå - blandt andet fordi butikken har modtaget 527.000 kroner mindre i tilskud og rabatter fra Coop, end den blev stillet i udsigt.

- Vores problem har også været, at budgetopfølgningen fra Coop har været utilstrækkelig. Gennem hele 2016 har vi ikke haft ordentlig indsigt i vores egne tal, det har vi faktisk først fået her i april, så vi har ikke haft nogen chance for at imødegå vores økonomiske udfordringer. Hvis vi havde kendt vores situation bedre, kunne vi har udskudt investeringer i materiel eller nyansættelser, forklarer bestyrelsesformand Johnny Weber, der kalder regnskabet for utilfredsstillende.

Han fortalte under generalforsamlingen, at han havde været til et møde med Peter Høgsted, der kaldte sig selv for ugens taber, men "Jeg vil hævde, han er årets taber," sagde Weber til de 80 fremmødte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156