23948sdkhjf

Nyt shoppingcenter snart klar i Køge

Fem måneder inden åbning kan ejeren melde tæt på udsolgt: 95 pct. af butikkerne er lejet ud til bl.a. H&M, Vila, Gina Tricot og Jack & Jones.
Når Køges nye handelsstrøg Strædet åbner lige ved togstationen, bliver omdrejningspunktet to nye supermarkeder, seks biografsale og over 30 butikker, caféer and restauranter.

Der bliver fokus på mode, men også på mad og drikke, skriver ejeren Citycon i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for så tidligt at kunne melde ud, at næsten alt er udlejet. Det viser, at Strædets unikke placering som en integreret del af Køges velfungerende handelsliv er meget attraktivt for både butiksejere og restauratører, siger Jacob Bannor, Commercial Manager hos Citycon.

- Mange af de brands, der kommer til at åbne i Strædet har længe haft Køge i kikkerten, men har ikke kunne finde de helt rigtige lokaler. Strædet har blandt andet åbnet muligheden for, at H&M, som mange har efterspurgt, kan komme til Køge for første gang. Vi er stolte af, at vi på den måde kan være med til at bringe handelslivet i Køge til et nyt niveau, tilføjer han.

Strædet er ligger i forlængelse af de eksisterende gågader i den gamle bymidte og vil blive integreret med det renoverede rådhus og andre kommunale tilbud.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125