23948sdkhjf

Nordjyllands største shoppingcenter solgt

Den 1. januar 2021 lægger Danske Shoppingcentre 52.000 kvadratmeter til sin portefølje. Da overtager det nemlig Nordjyllands største shoppingcenter, Aalborg Storcenter.

Foruden et af landets største Bilka-varehuse rummer centret 80 specialbutikker, heraf otte spisesteder, og Aalborg Storcenter består således af et godt miks af mode- og specialbutikker, caféer og restauranter.

- Aalborg Storcenter er en populær shoppingdestination, og vi ser frem til at udvikle centret til glæde for de mere end 6,4 millioner årligt besøgende. Det er vores ambition at eje og drive de bedste shoppingcentre i Danmark, og med Aalborg Storcenter tager vi endnu et vigtigt skridt på vejen, udtaler Jesper Faurholdt, adm. direktør for Danske Shoppingcentre, i en pressenyhed.

I forvejen ejer Danske Shoppingcentre Friis Shoppingcenter i centrum af Aalborg.

Danske Shoppingcentre

Danske Shoppingcentre P/S er et partnerselskab mellem ATP Ejendomme A/S og Danica Ejendomsselskab.

Selskabet er etableret primo 2018, og er markedsledende i Danmark inden for shoppingcentre, med nu 18 shoppingcentre fordelt over hele landet.

Porteføljen har et samlet areal på ca. 525.000 kvm. og driver omkring 1.300 lejemål.

Årligt besøges shoppingcentrene af flere end 78 millioner kunder.

Aalborg Storcenter bliver det 18. shoppingcenter under Danske Shoppingcentre, der indbefatter centre placeret over hele landet, herunder bl.a. Frederiksberg Centret, Lyngby Storcenter og Kolding Storcenter.

- Vi er glade for, at Aalborg Storcenter nu bliver indlemmet i Danske Shoppingcentre, som er den førende aktør inden for drift og udvikling af shoppingcentre i Danmark. Overdragelsen har ligget i kortene siden etableringen af Danske Shoppingcentre i begyndelsen af 2018, og det er meget tilfredsstillende for os, at Aalborg Storcenter fremadrettet får gavn af den erfaring og ekspertise, som Danske Shoppingcentre besidder, lyder det fra Martin Vang Hansen, adm. direktør i ATP ejendomme, som er medejer af Danske Shoppingcentre.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14