23948sdkhjf

Bilka Skalborg er klar til fremtiden

Bilka Skalborg har været under ombygning i flere måneder.
Da Bilka Skalborg åbnede varehuset i 1972 var det noget helt nyt i Danmark at præsentere varer på Bilka-måden – på paller i store varehuse.

Det er det samme varehus i dag, men det samlede indtryk er fuldstændig ændret ved genåbningen den 26. maj, fortæller Bilka i en pressemeddelelse.

Peer Thomassen, varehuschef i Bilka Skalborg, ser frem til åbningen:

- Det har været nogle hårde måneder, mens vi har bygget om, men nu er vi til gengæld klar som aldrig før, og vi glæder os til at vise fremtidens Bilka frem, siger Peer Thomassen.

Den nye indretning er baseret på en kombination af kundernes ønsker og erfaringer fra andre ombyggede Bilka hypermarkeder.

- Vi er så stolte over vores nye varehus. Selvom varehuset jo reelt har over 40 år på bagen, så er der blevet renoveret fra kælder til kvist og de løsninger og detaljer, vi nu kan præsentere for kunderne, giver rigtig god mening for kundernes tur rundt i huset, fortæller han.

- Kolonialafdelingen, der før var lidt spredt udover varehuset, er nu samlet og der er skabt overskuelige universer, hvor vores brede sortiment virkelig kommer sin ret. Vi har også fået nye spændende ting ind i huset, blandt andet åbner en helt ny sushishop og vi har fået lavet en skønhedstunnel – der er mange lækre nyheder, som kunderne kan glæde sig til. Derudover har vi fokuseret på at skabe plads og overskuelighed for vores kunder. Og jeg synes at vi er lykkedes godt med det, siger Peer Thomassen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096