23948sdkhjf

Idémøbler og Ilva åbner outlet i Esbjerg

Esbjerg får Danmarks første outlet af møbler og senge fra ILVA og IDEmøbler.
Møbler og senge til spotpriser. Sådan bliver konceptet i IDEmøblers og ILVAs nye outlet-bolighus, der åbner d. 22. juni på Stormgade – som nabo til IDEmøblers nye bolighus, der for nylig åbnede.

Det fortæller IDEmøbler i en pressemeddelelse.

I outlet-bolighuset bliver der solgt møbler inden for alle IDEmøblers og ILVAs kategorier – det vil primært dreje sig om udgåede varer, restbeholdninger, demo- og kollektionsmodeller samt varer med små fejl, som kunderne kan købe til gode priser.

- Det bliver et spændende outlet-bolighus, da varer fra vores lager samt butikker i hele landet bliver samlet her – til glæde for indbyggerne i Esbjerg og omegn, som virkelig kan se frem til at gøre sig en masse gode køb, siger Martin Hallund, kædedirektør for IDEmøbler.

IDEmøbler & ILVA er i disse år inde i en positiv udvikling, hvor gamle bolighuse bliver moderniseret og opgraderet.

Moderniseringen af kæderne er netop årsagen til, at IDEmøbler for nylig åbnede et nyt bolighus som nabo til de nuværende lokaler og i stedet nu vil bruge disse lokaler til Danmarks eneste outlet af møbler.

- Vores gamle lokaler var blevet utidssvarende i forhold til de krav, som vi stiller til vores bolighuse. Men til gengæld er lokalerne perfekte til vores nye outlet, hvor kravene til indretningen ikke strengt behøver at følge vores nye koncept – men hvor priserne til gengæld er banket helt i bund, siger Martin Hallund.

Det nye outlet-bolighus bliver på 6.000 kvadratmeter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.116