23948sdkhjf

Fensmark Brugsforening udtræder af Coop

Fensmark Brugsforening træder ud af Coop og bliver en del af Dagrofa.
En af Danmarks største og ældste brugsforeninger har valgt at træde ud af samarbejdet med Coop og i stedet indgå et samarbejde med Dagrofa.

Det skriver Fensmark Brugsforening i en pressemeddelelse.

- Vi har i mange år været glade for, at være en del af Coop, men med beslutningen om, at blive en del af de frie købmænd, får vi en større fleksibilitet og dermed nye muligheder for at videreudvikle vores succes. Det vil sikre, at vi er godt rustet til de mange forandringer, som dagligvarehandlen gennemgår i disse år, siger formand i Fensmark Brugsforening Jens-Christian Frederiksen.


- Vi fortsætter naturligvis som selvstændig og medlemsejet brugsforening, og det gælder også for Vallensved – og Glumsø Brugsforening, fortsætter han.

Beslutningen betyder, at Fensmark Brugsforening træder ud af Coop den 31/12- 2017 og derefter samarbejder med Dagrofa.

Samarbejdet indebærer, at Fensmark og Glumsø, bliver en del af Meny-kæden og Vallensved en del af Letkøb.

- Med vores kerneområder, som er slagter, delikatesse og vin, kommer vi i Meny-kæden ind i et fællesskab af frie købmænd, hvor dette fokus har samme prioritet. Det giver os en større frihed, tilsikrer lokal forankring samt mulighed for at fokusere endnu mere på købmandskabet, vores medlemmer og kunder”, siger Hans Larsen Direktør i Fensmark Brugsforening.

Hos Dagrofa er man også glade for den nye samarbejdspartner.

- Vi er meget stolte over, at en så stor og anerkendt Brugsforening vælger, at blive en del af vores frie købmænd. Meny-kædens fremgang er med udgangspunkt i godt købmandskab baseret på gode fødevareoplevelser og glade kunder, områder hvor Fensmark Brugsforening i mange år har vist, at de hører til blandt landets allerbedste, siger Kenneth Holmen Pedersen, kædedirektør i Meny.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203